...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 NOVO I EKSKLUZIVNO U NAŠOJ PONUDI  

1.PAČETINA U DIMU - 150/300 g.
uživajte u apsolutno najfinijem komadu mesa koje možete dobiti
pripremljeno i servirano na način najboljih
svetskih majstora kuhinje
I-PAČIJA PRSA- 950/1450
II PAČIJI BATAK 850/1200
III-MIKS PRSA I BATAK – 1400

2.ROZBRATNA RESERVE U DIMU- 350 g. – 1870
JUNEĆI ODREZAK VRHUNSKOG KVALITETA koji se dobija nakon 30 dana suvog sazrevanja mesa u posebnim komorama čiji specifični uslovi doprinose stvaranju prirodnih enzima koji unapredjuju teksturu mesa, nakon čega kao krajnji proizvod dobijamo vrhunski svetski odrezak, od najkvalitetnije srpske junetine pažljivo uzgajane sa najboljih domaćih farmi.

3. GURMANSKI ŠIŠ KEBAB –720
ćevap meso sa slaninicom punjeno dimljenim kačkavaljem
-ČUVENI SPECIJALITET NA GURMANSKI NAČIN-

4. SRNETINA SA VRGANJIMA - 1100

5. ĆURETINA U ŠAMPANJ SOSU- ćureći file – 880

6. ĆURETINA ALLA CHEF – sec.file sa pečurkama - 620/880

7. DIM.SV.MESO U AURORA SOSU - 680

8. SVINJETINA ALLA CHEF – sec.file u sosu sa pečurkama - 550/750

9. SV.file u SOSU - 720

10. MISO SUPA - sa morskim algama-180

11. ČOKOLADNA TORTA - od najkvalitetnije Callebaut belgijske čokolade- 290

12. KRUŠKA U VINU – kuvana u Porto vinu sa dodatkom aromatičnih začina-250