...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 Glavna jela 

1. PILETINA CAPRESE – zapečena sa paradajzom i mocarelom– 680

2. PILETINA ČORIZO - punjena španskim kulenom,mocarelom–620

3. PILETINA KROASAN - punjena mozarelom u lisnatom testu- 620

4. PILETINA SA SUSAMOM – 620

5. HRSKAVA PILETINA – lagani štapići piletine-520

6. PILETINA ALLA CHEF - seckani file sa pečurkama u finom sosu-520/680

7. PILETINA U SLATKO LJUTOM SOSU – 620

8. PILEĆI KARI – seckana piletina u kari sosu– 620

9. PILETINA SA KIKIRIKIJEM - 620

10. ĆURETINA NA ŽARU - ćureći file–780

11. ĆURETINA SA MOCARELOM – dinstani karabatak- 840

12. ĆURETINA SA SUVIM ŠLJIVAMA– ćureći file –840

13. ĆURETINA SA GORGONZOLOM–ćureći file - 880

14. ĆURETINA NA GRČKI- ćureći file – 840

15. MANASTIRSKA ĆURETINA - prekrivena mešavinom zdravih semenki–840

16. SCALOPINA (FILE) SA PRŠUTOM I MOCARELLOM - 680

17. PIKANTNA SVINJETINA - listići svinjetine u pikantnom sosu– 680

18. ALLA NJEGUSKI STEK - punjeni file u njeguškoj prsuti-720

19. TELEĆI KARI – seckani biftek u kari sosu - 980

20. KALABRIJSKA ŠNICLA - teleća,dim.kačkavalj,pršuta,šamp.sos-780

21. MEKSIČKA ŠNICLA - teleća,na žaru, u ljuto-pikantnom sosu– 550/750

22. TELETINA ALLA SICILIANA - sa mocarelom u paradajz sosu- 780