...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 Biftek 

1. BIFTEK NA ŽARU –1250

2. BIFTEK SA PRŠUTOM I DIMLj. KAČKAVALJEM –1450

3. ALLA CHEF - listići bifteka u vrganj sosu sa palačinkom od parmezana- 1450

4. BIFTEK SA VRGANJIMA-1450

5. SOTE STROGANOF alla Jamie Oliver štapići bifteka sa pavlakom,pečurkama,paprikom...-1350

6.BIFTEK NA ŽARU – u SOSu PO IZBORU – 1350
*GORGONZOLA  *ŠUMSKI PLODOVI   *ZELENI BIBER

ROZBRATNA RESERVE U DIMU - 350 gr. - 1870 din
Teletina ekstra klase sazrevala 30 dana
cafe de paris - RAMSTEK- 250 g. - 1350 din
provereni francuski recept od najfinije teletine

 

 Jela ispod sača 

Sva jela služimo bez kostiju

1. JAGNJETINA – 950

2. ROLOVANA JAGNJETINA SA VRGANJIMA - 1050

3. DINSTANI BATAK – 620

4. ROLOVANA TELETINA - 750

5. ĆURETINA – dinstani karabatak – 750

6. SRPSKI RIBIĆ NA FRANCUSKI NAČIN  - 720

 

 Riba 

1. FILETI LOSOS PASTRMKE - na žaru–cca 200 gr-750

2. ORADA FILETI - 1250

3. BRANCIN FILETI - na žaru- 1250

4. LOSOS FILETI – na žaru- 1490

5. TUNA STEAK – 1680

6. LIGNJE NA ŽARU – 950

7. POHOVANE LIGNJE – 950

 

 Nacionalna jela 

1. PILETINA NA ŽARU - pileći file na žaru –460/580

2. PUNJENO BELO MESO - sa pršutom i dimljenim kačkavaljem– 680

3. PILETINA ROLOVANA U SLANINICI - 680

4. KARAĐORĐEVA ŠNICLA –580/780

5. PLJESKAVICA –580

6. PUNJENA PLJESKAVICA – 680

7. MEŠANO MESO – min 400 g. bez priloga- 920

8. SVINJSKI FILE NA ŽARU – 720