...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 Biftek 

1. BIFTEK NA ŽARU – 1400

2. BIFTEK SA VRGANJIMA - 1600

3. BIFTEK SA ZELENIM BIBEROM - 1500

4. BIFTEK NA ŽARU SA GORGONZOLOM – 1500

5. ALLA ORLOF – biftek u posebnom sosu sa vrganjima 1600   NOVO 

6. BIFTEK u maslinovom ulju I začinskim biljem - 1550   NOVO

7. Cafe de Paris - provereni francuski recept od najfinijeg bifteka - 1550 

 PAČIJA PRSA U DIMU -150/300g. 950/1450

ROZBRATNA RESERVE U DIMU - 350 gr. - 1870
Teletina ekstra klase sazrevala 30 dana 

 

 Jela ispod sača 

Sva jela služimo bez kostiju

1. JAGNJETINA – 950

2. ROLOVANA JAGNJETINA SA VRGANJIMA - 1150

3. ROLOVANA TELETINA - 780

4. Dinstana teletina u francuskom sosu – 950

 

 Riba 

ponuda ribe zavisi od dnevne isporuke

1. FILETI LOSOS PASTRMKE-na žaru–cca 200 gr - 780

2. ORADA FILETI - 1250

3. BRANCIN FILETI-na žaru - 1250

4. LOSOS FILETI –na žaru - 1490

5. TUNA STEAK – 1680

6. LIGNJE - NA ŽARU ili POHOVANE - 1150

 

 Nacionalna jela 

  1. PILETINA NA ŽARU-pileći file na žaru – 460/580

2. PUNJENO BELO MESO-sa pršutom i dimljenim kačkavaljem – 680

3. PILETINA ROLOVANA U SLANINICI - 680

4. KARAĐORĐEVA ŠNICLA – 580/780

5. PLJESKAVICA – 440/650

6. SVINJSKI FILE NA ŽARU – 750

7. GURMANSKI ŠIŠ KEBAB – ćevap meso+slaninica,dim.kačkavalj - 780