...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 Biftek 

1. BIFTEK NA ŽARU –1250

2. BIFTEK SA PRŠUTOM I DIMLj. KAČKAVALJEM –1450

3. ALLA CHEF - listići bifteka u vrganj sosu sa palačinkom od parmezana- 1450

4. BIFTEK SA VRGANJIMA-1450

5. SOTE STROGANOF alla Jamie Oliver - 1350

6. BIFTEK NA ŽARU – po izboru- sa: – 1350

*GORGONZOLom *ŠUMSKIm PLODOVIma *ZELENI BIBEROM

7. cafe de paris - provereni francuski recept od najfinije teletine 1550

 

 Jela ispod sača 

Sva jela služimo bez kostiju

1. JAGNJETINA – 950

2. ROLOVANA JAGNJETINA SA VRGANJIMA - 1150

3. DINSTANI BATAK – 620

4. ROLOVANA TELETINA - 750

5. ĆURETINA ROLOVANA – 750

6. dinstana teletina u francuskom sosu – 750

7. SRNETINA SA VRGANJIMA - 1100 ………NOVO

 

 Riba 

  1. FILETI LOSOS PASTRMKE-na žaru–cca 200 gr-750

2. ORADA FILETI - 1250

3. BRANCIN FILETI-na žaru- 1250

4. LOSOS FILETI –na žaru- 1490

5. TUNA STEAK –1680

6. LIGNJE - NA ŽARU ili POHOVANE–950

 

 Nacionalna jela 

  1. PILETINA NA ŽARU - pileći file na žaru –460/580

2. PUNJENO BELO MESO - sa pršutom i dimljenim kačkavaljem– 680

3. PILETINA ROLOVANA U SLANINICI - 680

4. KARAĐORĐEVA ŠNICLA –580/780

5. PLJESKAVICA –400/580

6. MEŠANO MESO – min 400 g. bez priloga- 950

7. SVINJSKI FILE NA ŽARU – 720

8. PUNJENA PLJESKAVICA - 720

9. GURMANSKI ŠIŠ KEBAB – ćevap meso+slaninica,dim.kačkavalj-720 - NOVO